Maggi: Kegemaran Malaysia

Biasakan diri anda dengan Maggi

Maggi benar-benar merupakan barang Switzerland yang dikendalikan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk membekalkan rakyat Malaysia barangan makanan kegemaran mereka seperti perasa dan mi cepat. Maggi telah memenangi banyak penghargaan di bawah Nestle, seperti mendapatkan Emas dalam Kepujian Jenama Putra pada tahun 2019. Rakyat Malaysia sangat menyukai Maggi kerana menghasilkan item makanan halal untuk penyediaan resepi kuah kacang yang mudah.

Perkara Maggi

Maggi terkenal dengan mi cepat dalam pelbagai rasa seperti kari dan dada ayam. Tetapi kami juga mempunyai barang dagangan lain seperti sos, seperti sambal dan sos tiram, yang kebiasaannya digunakan sebagai perasa atau mungkin akan ditambah untuk memasak anda. Memasak lebih mudah dengan perasa seperti daging ayam dan kiub stok kami. Untuk membuat makanan segera, anda boleh mempertimbangkan gabungan dan pasta segera kami.

Resipi berkualiti yang mesti kami cuba

Kami menyediakan pelbagai resipi yang lazat supaya anda dapat dibuat dengan mudah dengan barangan Maggi. Untuk penggemar ayam, anda boleh menguji formula rendang ayam kami yang dihasilkan dengan senang menggunakan perasa CukupRasa. Cuba membuat makanan dengan pelbagai daging? Adunan daging dan brokoli kami sangat mustahak-cubalah untuk anda sendiri bersama dengan kesan sos tiram yang enak.

Maggi MY

Makanan Sedap dengan Maggi

Perasa kami menyediakan anda untuk bersiap dengan senang. Sebagai contoh, buat nasi goreng dengan mudah dengan perasa Maggi Nasi Goreng Kampung. Kami juga menyediakan resipi makanan laut, seperti menu udang panas dan pedas dan pahit kami dengan MAGGI Tomyum Paste. Tawarkan ahli keluarga anda makanan yang sihat menggunakan resipi lazat tanaman kami, seperti kailan makanan laut masin, yang dihasilkan enak dengan Maggi Ikan Bilis.

Gaya Seluruh Dunia Dengan Maggi

Buat makanan dari seluruh dunia di rumah anda dengan barangan Maggi. Kami menyediakan hidangan Amerika, termasuk meatloaf daging, serta gaya dari Timur anda seperti ladu domba dan ayam kung pao. Resipi ayam teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk hidangan Jepun cepat dan makanan Arab seperti nasi Arab dada ayam, yang diperbuat daripada kiub bekalan Maggi.

Sesuatu yang sangat baru dengan Maggi

Barang dagangan Maggi sangat terkenal di seluruh dunia sehingga ini termasuk dalam merawat resipi lazat dalam komponen tertentu di seluruh dunia. Puding beras India konvensional dengan produk susu yang disebut kheer telah menggabungkan mi segera Maggi. Lebih-lebih lagi, persiapan harta benda juga telah berusaha untuk membuat resipi sedap seperti kerepek kentang dengan item Maggi.

Petua Berguna dari Maggi

Trik dan petua kami ialah anda harus mengoptimumkan penyediaan makanan anda untuk membantu anda memperoleh lebih banyak masa dengan orang tersayang. Maggi akan membantu anda mencari set pasta yang sangat baik, menggoreng spesies ikan dengan mahir, atau menyediakan dengan betul untuk menjimatkan, masa, dan kesihatan anda. Anda juga boleh belajar tentang merosakkan dapur anda untuk membolehkan anda mendapat tempat memasak yang sempurna di rumah.

Pilih Maggi Sekarang

Pilihlah Maggi semasa anda menyediakan rakan makanan sekarang untuk sebarang sakit kepala dan makanan segera di rumah anda. Produk kami dapat menonjolkan banyak pendekatan makanan yang tidak fleksibel untuk memasak hampir semua yang ada di pantri anda. Hidangan resepi kuah kacang berlimpah kami juga dapat memberi inspirasi kepada anda untuk menghasilkan beberapa makanan mudah untuk menyediakan anda dari hidangan.